Dochter Peter Van de Veire: “Ik kom allemaal in jullie brievenbus kakken!”

Dat er al maar iemand een palet bonen klaarzet, want er zullen nogal wat brievenbussen moeten gedaan worden.

Ook al heeft het nog steeds niet (echt) in de media geweest: men weet het inmiddels tot op Mars. Er zijn enkele dagen geleden nogal vunzige filmpjes en foto’s gelekt van enkele BV’s. Ja, wij hebben ze ook gezien.

Naar verluidt hadden de jongens een gezamenlijk Whatsapp-groepje en vonden ze ‘t geestig om mekaar te laten zien wat voor kunstjes ze allemaal konden met hun stramme kabouter, intussen de nieuwste mode op het gebied van kousen tonend. Venten onder mekaar doen wel meer onnozele dingen, maar een van de heren hun partner zou er op uit gekomen zijn, waarna die volle colère alle beeldmateriaal op het wereldwijde web flikkerde, met alle gevolgen van dien.

Iemand anders met zijn blote robbeklopper op het internet gooien is echter niet oké: dat hebben we gisteren al eens toegelicht in onze ‘Tips aan BV’s voor het versturen van naaktfoto’s’.

Peter Van de Veire’s oudste dochter Jitske – die zelf ook wel eens een streepje naakt laat zien – deelt duidelijk die mening. “Nu is het even tijd om dit te zeggen”, klinkt het op haar Twitter. “Zaken die duidelijk privé zijn, moeten dat ook kunnen blijven. Van wie ze ook zijn. Want geloof me: het maakt zoveel meer kapot dan jullie allemaal denken. Ik kom allemaal in jullie brievenbus kakken.”

En aangezien héél veel mensen de video’s en foto’s doorgestuurd hebben – heeft iemand ze nog niét gezien, eigenlijk? – zal Jitske nog heel wat kakwerk hebben.

Update: Jitske heeft inmiddels haar Tweet verwijderd, dus voelen we ons zo vrij er een screenshot van te plaatsen:

 

 
 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More