Whiskyliefhebbers die behalve hun keelgat ook weleens graag hun pracht op vier wielen verwennen, gaan in de wolken zijn.

Want whisky-autoshampoo is vanaf heden een echt ding. Maar voor zij die hopen op een straf slokje tijdens het poetsen van de velgen, moeten we helaas teleurstellen. Deze autoshampoo is niet drinkbaar. We herhalen: niet drinkbaar.

De marketing van de Supreme Suds Car Shampoo van Detail Freak kan echter wel misleidend zijn, want de  fles draagt een donker etiket en is gevuld met goudkleurige vloeistof, net als een echte whiskyfles. Maar het is alleen het aroma dat deze shampoo gemeen heeft met ons favoriete drankje.

Dus voor zij die een propere wagen willen hebben die volledig ruikt naar sterke drank, kunnen hier alvast een flesje bestellen voor amper 17 euro. In het pakket zit ook een microvezel washand waarmee je goed kunt boenen.

Alleen hopen dat je niet aan de kant wordt gezet tijdens een alcoholcontrole, want begin dat maar eens uit te leggen aan de lange arm der wet.

 
 

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."