Voor de noobs onder ons. Een dominatrix is geen dame die uitmunt in het opstellen van dominosteentjes, maar wel een wijf met ballen.

Althans toch meer ballen dan haar onderdanen. In de BDSM-wereld kom je namelijk termen tegen als Dominant, Top of Meester(es) tegenover sub, bottom of slaaf/slavin. De sub geeft de Dominant volledig vertrouwen en daarmee de macht om de grenzen, die van te voren afgesproken zijn, op te zoeken. Daarmee geven ze elkaar de mogelijkheid om hun fantasieën en diepste verlangens waar te maken.

Tja, volgende fantasie gelooft bijna geen kat hond, maar kijk wat daar kwam binnengekwispeld in een Amerikaanse supermarkt te Los Angeles deze week. Volgens de klanten van de winkel was de dominatrix op zoek naar een fles fruitsap en dit met haar ‘viervoeter’ aan de leiband. Hij was verplicht haar te volgen tot aan de rekken. Een kans om af te rekenen kregen ze niet, daar de beveiliging hen beleefd vroeg het pand te verlaten. 

De foto van de 21-jarige dominatrix genaamd ‘Mistress Lark’ en haar gewillige slaaf is ondertussen al meer dan 15.000 keer gedeeld op social media. Ze beweert dat de brave ‘hond’ haar been probeerde te bespringen en dat hij dringend een lesje nodig had.

Publieke vernedering of sterilisatie? Tja, de keuze was snel gemaakt, want het was blijkbaar die dag wel een weer om een hond uit te laten.

 
 

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."