Donald Trump: “Ik wil jullie allemaal kussen” (video)

Corona heeft de zelfverklaarde blonde god vleugels gegeven.

De Amerikaanse president Donald Trump is meerdere dagen achtereen negatief getest op het coronavirus. Dat heeft de arts van het Witte Huis, Sean Conley, gezegd kort nadat Trump naar Florida afreisde voor een verkiezingsbijeenkomst. Het was de eerste rally sinds Trump getroffen werd door Covid-19. Een week geleden verliet hij het ziekenhuis, vandaag voelt hij zich sterker dan ooit. In Florida overtrof hij zichzelf met eigen lof.

“Ik heb het gehad. Nu zeggen ze dat ik immuun ben. Ik voel me zo krachtig’, riep hij uit. “Ik kan zo in de menigte wandelen en iedereen kussen, de mannen en de prachtige vrouwen. Ik geef iedereen een dikke kus.” Volgens de laatste peilingen staat Trump in Florida ongeveer 4 procent achter op zijn Democratische rivaal Joe Biden. Die kloof wil hij dichten met powerspeeches als vannacht Deze week brengt Trump ook campagnebezoeken aan de staten North Carolina, Pennsylvania en Iowa.

Anthony Fauci, de Amerikaanse Marc Van Ranst, verklaarde maandag op televisiezender CNN dat het organiseren van grote evenementen neerkomt op ‘vragen om problemen’. Maar dat kan Donald geen kl…en schelen, integendeel. De meeste aanwezigen droegen zelfs geen mondmasker en na afloop van de rally deelde hij gretig high-fives uit.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More