Doos met seksspeeltjes verbergt macaber geheim

Een vrouw moet even letten op privéspullen van haar vriendin, maar ontdekt wat anders dan dildo’s.

Sinds februari was de vriend van Carmen M. niet meer gezien. De politie had haar al een paar keer om informatie gevraagd, maar daar had ze verward en  ontwijkend op geantwoord. De vrouw moet gevoeld hebben dat ze daar bij de onderzoekers niet helemaal mee weg kwam en vermoedde dat er huiszoeking op komst was.

Daarom vroeg ze aan een vriendin om een doos met privé-spullen even te bewaren. Ze vertelde de vriendin dat er een huiszoeking zou komen en dat ze liever niet had dat de politie in haar doos met sekspeeltjes zou sneukelen.

Ter goeder trouw bewaarde de vriendin de doos, tot er een indringende stank vanuit de doos begon te komen. Ze besloot er in te kijken en vond tot haar verbijstereing een afgehakt mensenhoofd. In paniek belde ze de politie. Haar vriendin, Carmen, werd meteen opgepakt. Het hoofd was te zeer in ontbinding om de identiteit vast te stellen, maar alles wijst er op dat het om haar verdwenen vriend gaat.  Van de rest van het lichaam werden geen sporen gevonden en ook de huiszoeking leverde niets op. De speurders gaan er vanuit dat de man elders om het leven is gebracht. Waarom de vrouw het hoofd in een doos bewaarde, is een raadsel. Of zij ook degene is die verantwoordelijk is voor het afhakken van het hoofd, weet men ook nog niet.

Het is in ieder geval geen seksspeeltje.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More