Dubbel verlies voor firma van Goedele Liekens

Onderzoek in Duitsland heeft uitgewezen dat meisjes met een jongensachtig figuur actiever in bed zijn dan de moederlijker geschapen types.

Het weetje staat in het boek ‘69 vragen over seks’ van Goedele Liekens uit 1994. In haar laatste jaar Klinische Psychologie aan de Vrije Universiteit van Brussel werd Liekens op slag beroemd. Een meisje dat universitaire studies deed, stage liep bij levenslang veroordeelden in de gevangenis van Sint-Gillis en rad van tong was, werd uitgeroepen tot Miss België. Haar parcours lag toen al vast: seks en media. Later kwam daar politiek bij. Maar wordt dat allemaal ook vertaald in harde euro’s?

In 2014 richt Goedele Liekens de Belgische vennootschap Amatoria op. Ars Amatoria is de kunst van de liefde. De vennootschap heeft tot doel het meewerken aan, het presenteren, het produceren van alle audiovisuele producties voor tv, radio, video, film en multimedia.

In het laatste boekjaar (afgesloten op 30 juni 2019) werd 22.415 euro verlies gemaakt. In het boekjaar daarvoor was er al een verliesje van 435 euro. Ondertussen heeft de firma al 44.841 euro verlies bij elkaar gesprokkeld waardoor het kapitaal van de firma bijna volledig weg is. Een boterham minder eten zal mevrouw Liekens niet doen. Als federaal parlementslid ontvangt ze een maandelijkse vergoeding van ruim 7.000 euro.

(Thierry Debels)

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More