Durft Temptation-Fabrizio de waarheid niet zeggen?

EXCLUSIEF VOOR ABONNEES

En als het wél waar is wat hij zegt, dan is hij ongelooflijk hard in ‘t zak gezet.

Onlangs brak Fabrizio met zijn vriendin Lotte Vanlingen, die hier te bewonderen is als P-babe van de maand juli. Na het eerdere debacle met Pommeline (die ook al eens P-babe van de maand was) klinkt het hier en daar schertsend: ‘Fabrizio wisselt vaker van lief dan van onderbroek’. Nu hopen wij voor Fabrizio’s naasten, dat de tattoo-artiest iets vaker dan eenmaal per half jaar een verse onderbroek aantrekt. Eenmaal per half jaar: da’s trouwens ook zowat de frequentie waarmee hij van auto wisselt. Fabrizio stond gisteren in de ‘Dag Allemaal’ met een interview daaromtrent, maar zijn verhaal kan onmogelijk kloppen…

[wcm_nonmember]

Verder lezen?

Word ook abonnee en lees
alle artikels en digitale magazines

Onbeperkt toegang tot alle artikels
en digitaal archief op PNWS.be.
Stop wanneer je wil.

Eerste 3 maanden €2.99 per maand
Nadien slechts €4.99 per maand

Ben je al abonnee? Log hier in en krijg
toegang tot alle artikels en digitale magazines.

[/wcm_nonmember]

[wcm_restrict]

“Ik ben een autofanaat en geef graag geld uit aan wagens”, zo laat hij optekenen. “Tot voor kort reed ik met een 740d, maar die vervuilende diesel kostte me een fortuin aan taksen. Deze bolide wordt grotendeels elektrisch aangedreven, wat fiscaal veel interessanter is.”

Dag Allemaal viste ook naar hoeveel van de minstens 106.000 euro kostende auto, Fabrizio zelf op tafel legde. “Mensen verwachten dat ik een riante BV-korting krijg. Maar stel je daar niet te veel bij voor. Ik kreeg drie procent op het totaalbedrag.

Laat ons Fabrizio’s recente autogeschiedenis er even bij nemen. Tot in november 2019 tufte hij rond met een BMW M850i. Een auto met een vanafprijs van 130.000 euro. Maar wie de prijszetting van ‘premium’ merken een beetje kent, die weet dat je daar nog makkelijk 10.000 euro bijtelt aan opties.

Die wisselde hij in voor een 740d xDrive. Vanafprijs: 104.650 euro. En nu heeft hij dus een BMW 745e onder zijn kont, die voor minstens 105.800 euro in de catalogus staat.

Tussendoor rijdt Fabrizio ook nog met andere auto’s. Daar post-ie geregeld foto’s van op zijn Instagram, en telkens wordt Davo daarbij getagd. Davo is een BMW-concessiehouder met een zetel in Sint-Truiden, en één in Tongeren.

Wie al eens voor een nieuwe auto ging kijken, die weet dat de catalogusprijs nooit de prijs is die je werkelijk betaalt. Als je nog maar een showroom binnenwandelt, krijg je al minstens enkele procenten reductie.

Al dan niet toevallig, zette ondergetekende vorige maand zijn poot onder de bestelling van een nieuwe bolide van hetzelfde merk. Een model of zes kleiner – een 128ti om precies te zijn – en zonder erachter te vragen – en zonder influencer te zijn – ongeveer tien procent korting gekregen.

Wie een beetje onderhandelt, die mag in het topsegment een korting van minstens vijftien procent verwachten.

Een BV, die geregeld foto’s op zijn Instagram plaatst om reclame te maken voor zijn concessiehouder, en jaarlijks een dure auto koopt waarop de concessiehouder een bovengemiddelde marge heeft, en dan toch nog vijf keer minder korting krijgen dan Jan Modaal? Make that de kat wise, Fabrizio!

Tuurlijk rijdt Fabrizio rond met wat hij wil. En wat dat kost, zal ons tien pond salami wezen. Maar als een boekje vraagt om je korting, zeg dan gewoon: ‘Het zijn je zaken niet’ in de plaats van wat te verzinnen.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Criticize me when you’re at my level. Until then…? #m8world

Een bericht gedeeld door FABRIZIO (@fabrizio_tzinaridis) op

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Hey, what can I say ??‍♂️ we had a good run. You can find this beast up for sale @bmwdavo_ #M4cabrio

Een bericht gedeeld door FABRIZIO (@fabrizio_tzinaridis) op

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Bij deze wil ik @bmwdavo_ bedanken voor de fantastische service keer op keer en het afleveren van deze prachtige 7 serie ??❤️ thank you!

Een bericht gedeeld door FABRIZIO (@fabrizio_tzinaridis) op

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Milieubewuste jongeman ⚡️ more pictures @bmwdavo_

Een bericht gedeeld door FABRIZIO (@fabrizio_tzinaridis) op

[/wcm_restrict]

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More