Wij zeggen duur hotel, jij denkt misschien aan Four Seasons of Hilton.

Maar zou je ook aan een duikboot denken, wanneer wij het over het duurste hotel ter wereld hebben? Neen, en toch… de luxueuze onderzeeër ‘Lovers Deep’ is enkel bedoeld voor zij die geld verdienen als lopend water. Vergeet even die louche kleine motels waar je stiekem achteraan moet parkeren om nadien samen met je minnares in een onhygiënisch kamertje de horizontale tango te dansen. In de Lovers Deep heb je absolute privacy zonder pottenkijkers, behalve de occasionele potvis die af en toe eens goedendag komt zeggen aan het raampje.  

De privé onderzeeër neemt je mee in de Caribische Oceaan en dat voor een bedrag van maar liefst 135.000 euro per nacht! De luxe is dan ook van bovenaardse onderaardse kwaliteit. Tijdens het dalen naar ongekende dieptes terwijl jij je partner naar ongekende hoogtes brengt, staan er een kapitein, butler en privé-chef volledig tot jouw beschikking. Geen nood, ze hebben allen een eigen (geluidsdichte) cabine.

De kapitein stuurt de duikboot naar elke richting die je wilt, zolang de diepte de 200 meter niet overschrijdt. Terwijl je geniet van het uitzicht, smul je van een diner met lustopwekkende gerechten.

Het ideale Valentijnscadeau, zeggen wij dan. En de uitdrukking “Hey schat, wil je eens met de periscoop spelen?” heeft niet langer meer een stoute bijbedoeling.

1

Image 1 of 5

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."