Zie je wel: het ‘nieuwe coronavirus’ begon helemaal niet op een beestenmarkt in Wuhan. Het heeft ook niks met vleermuizen te maken. De ware ‘maker’ van het virus is ontmaskerd.

Er is eigenlijk redelijk weinig écht geweten over Covid-19, en ook naar de herkomst wordt nog steeds volop gegist.

Het officiële verhaal vertelt dat het virus op een beestenmarkt in Wuhan oversprong van vleermuis op mens. Er gaan echter ook theorieën de ronde, dat het virus zou ontsnapt zijn uit een laboratorium in Wuhan. Al in 2015 knutselden ze aan het virus, en het beestje wist te ontsnappen via een kapotte diepvriesdeur. Een Nobelprijswinnaar meent zelfs het bewijs gevonden te hebben dat Covid-19 werd gecreëerd door mensenhanden. We hebben er ook een Vlaamse p0rnoproducente van verdacht ‘patiënt zero’ te zijn.

Ook Bill Gates krijgt geregeld de schuld. Hij zou jaren geleden al gezegd hebben dat de wereldbevolking drastisch moet inkrimpen. Een verplicht vaccin, waarin stiekem een portie ‘onvruchtbaarheid’ is verwerkt, zou hiervoor hét middel bij uitstek zijn. Maar vooraleer je een vaccin kunt verplichten, moet er natuurlijk eerst een vreselijk virus zijn. Als dat vreselijk virus dan ook nog eens voor een hoop dodelijke slachtoffers zorgt, dan is dat mooi meegenomen.

Volgens anderen is er dan weer helemaal geen virus. ‘t Is 5G dat voor al die symptomen zorgt. En die coronamiserie is nog maar een begin. Met die hele 5G kan de overheid ons in de zeer nabije toekomst minutieus volgen. Da’s bijzonder slecht voor criminelen. De onderzoeksrechter weet weldra zelfs waar en wanneer je je laatste scheet gelaten hebt, en wie die geroken heeft.

Wat ook de ware komaf is van Covid-19: het heeft zowat de hele wereld in de tang. Wereldwijd doen ze aan social distancing.

Behalve in Afghanistan. Daar bidden ze met duizenden, gezellig dicht bij elkaar. EHA News trok op onderzoek uit. Ze vroegen aan professor Rahman hoe het komt dat de mensen geen schrik hebben om corona op te lopen. En die doet de waarheid uit de doeken. Allah heeft het coronavirus ‘gemaakt’, en moslims worden er niet door getroffen. “Wij geven honderd procent niet om het Covid-19”.

Zo, dat weten we dus ook alweer. Alle andere theorieën kunnen bij deze de vuilbak in.

 
 
 
 

Gepubliceerd door Stefan Lambrechts

Optimist en liefhebber van mooie natuur, door wiens aderen ook een beetje benzine stroomt.