Spierblessure verkeerd ingeschat.

Real Madrid zal het in de Champions league nog altijd moeten doen zonder het dure goudhaantje Eden Hazard. Honderd miljoen euro voor twee gouden voeten, maar voorlopig nog zonder voetbalschoenen. Volgens de coach Zinédine Zidane is zijn situatie erger dan men in eerste instantie dacht.

Dat is geen goed nieuws voor Hazard. Begin oktober schreven we in PNWS al dat de Belgische wonderjongen aan sympathie moet inboeten bij de Spaanse Koninklijke. Kwatongen vragen zich af of hij wel professioneel genoeg bezig is.

Men had gedacht dat zijn enkelblessure – na meer dan voldoende rust – voorbij zou zijn, maar nog voor Hazard het competitie-leer kon raken, moest hij alweer aan de kant met een spierblessure aan zijn rechterbeen.

Zidane sprak in eerste instantie over een kwetsuur die hem enkele wedstrijden zou kosten, maar nu moet hij dus terugkomen op die voorspelling.

Volgens de Spaanse krant Marca moet Hazard niet terug worden verwacht voor eind november. Real Madrid neemt het woensdag op tegen Shakhtar Donetsk.