How zekers, wie heeft er erotische plannen met de partijvoorzitter van de roden?

De Finse premier Sanna Marin was eerder deze week kop van jut. Ze had het namelijk gedurfd om te poseren voor een magazine, met een duizelingwekkende diepe decolleté. Daarop vlogen de Finse scheldwoorden in het rond.

Daarop nam Conner Rousseau het op voor Sanna Marin. Op zijn Instagram postte hij een foto waar hij zowaar zijn sixpack showt. Een foto die heel wat emoties losmaakt, zo blijkt…

We hadden het er gisteren over op de redactie. “Volgens mij is die gay”, zo opperde één van onze redacteurs. “Hoe afgeborsteld die er altijd bijloopt.”

Onze collega is ook al bijlange niet meer de eerste die dat zegt. Toen de filmpjes van Stan, Sean en Peter pas gelekt waren, en we nog niet wisten dat er daar ene ‘Eveline’ achter zat, dachten ook heel wat mensen dat de drie heren stiekem ook voor de herenliefde waren. Heel wat mensen grapten toen dat ook Conner Rousseau in hun groepje zou passen.

Zou het? Wij besloten het eens wat na te vragen in de ‘gay-scene’ van ons land.

[wcm_nonmember]

Verder lezen?

Word ook abonnee en lees
alle artikels en digitale magazines

Onbeperkt toegang tot alle artikels
en digitaal archief op PNWS.be.
Stop wanneer je wil.

Eerste 3 maanden €2.99 per maand
Nadien slechts €4.99 per maand

Ben je al abonnee? Log hier in en krijg
toegang tot alle artikels en digitale magazines.

[/wcm_nonmember]

[wcm_restrict]

We stelden onze vraag aan Ken Stevens, organisator van Miss Exclusive. “Conner Rousseau is zeker een verzorgde gast die er bovendien goed uitziet”, klinkt zijn antwoord. “Maar mijn ‘gay radar’ zoals ze het zeggen, gaat niet af bij hem. Tegenwoordig zijn er verzorgde mannen die op hun kledij en looks letten, en die ook hetero zijn. Jammer genoeg zullen mijn verleidingstrucs dus niet werken bij Conner Rousseau.”

Maar misschien is Kens ‘gay radar’ kapot, en dus besloten we het bij nog iemand die we kennen na te vragen. “Ik ben er bijna honderd procent zeker van dat Conner Rousseau niet gay is. Wij gays merken zoiets aan kleine dingen, zoals de manier van praten of bewegen. Je hebt natuurlijk ook erg mannelijke gays, maar toch kan ik er die zo nog tussenuit halen. Conner Rousseau geeft helemaal geen signaal dat die richting uitwijst”, vertelt Nick ons.

“Maar ik vind hem wel een ongelooflijke showgast. Hij ziet er goed uit, en wil die boodschap maximaal verspreiden. Waarschijnlijk dus om de vrouwtjes te imponeren, en niet de mannetjes.”

“Maar desondanks ik hem een grote showgast vind en hij volgens mij zo hetero als het maar kan zijn is: mocht ik de kans krijgen om met hem een keertje in de koffer te duiken, ik zou geen ‘nee’ zeggen.” (lacht)

Tot slot vroegen we ook nog de mening van een vrouw. “Ik heb niks tegen homo’s”, aldus Joyce De Troch. “Ik heb ook niks tegen sixpacks. Maar wel tegen Conner Rousseau. Dat hij is wat hij wil zijn.”

[/wcm_restrict]

 
 
 
 
 
 

Gepubliceerd door Stefan Lambrechts

Optimist en liefhebber van mooie natuur, door wiens aderen ook een beetje benzine stroomt.