Een eerste date verloopt niet altijd zoals gehoopt.

Eerstvolgende donderdag mogen restauranthouders, bloemisten, chocolatiers en verkopers van melige cadeautjes zich weer in de handjes wrijven: dan is het namelijk Valentijn.

Valentijn is echter niet alleen een dag voor mensen die reeds een setje vormen. Heel wat dames en heren met een romantische inborst die reeds wekenlang aan het chatten zijn, wachten tot 14 februari om elkander voor het eerst ‘in het echt’ te zien.

Zo’n eerste date is altijd een beetje spannend. Ten eerste omdat je te zien krijgt wat voor, nu ja, vlees je echt in de kuip hebt. Ten tweede omdat je eigenlijk niet op voorhand weet hoe je afspraakje zal verlopen. Misschien klikt het, en zullen jullie de rest van jullie leven samenbrengen. Maar het kan ook zo erg tegenvallen dat één der partijen het na tien minuten al – al dan niet gillend – op een lopen zet. En dan zijn er nog die ronduit beschamende situaties waarin je verzeild kunt geraken…

Wij doen hierbij een warme oproep naar onze lezers: hoe verliep jouw meest gênante eerste date ooit? Als je jouw verhaal hier volgende donderdag gepubliceerd wil zien, stuur het dan door naar info@p-magazine.be. Als je het graag anoniem kwijt wil of onder een schuilnaam, vergeet dit dan zeker niet mee te vermelden.

Ondergetekende zal dan ook zijn meest ongemakkelijke date ooit uit de doeken doen. En ja, dat heeft iets met een ontplofte mol in de broek te maken.

Voor wie zich afvraagt waar bovenstaande foto vandaan komt: de bekoorlijke Lisa Moerman deed zopas DEZE fotoshoot in Valentijn-setting voor P-magazine, waarvan we jullie dinsdag de achter-de-schermen-video zullen voorschotelen.

Gepubliceerd door Stefan Lambrechts

Optimist en liefhebber van mooie natuur, door wiens aderen ook een beetje benzine stroomt.