De traditie wil dat bij een huwelijksnacht een stevige portie intimiteit hoort. In lang vervlogen tijdens was de huwelijksnacht de eerste keer dat het getrouwd koppel met elkanders lichaam kon spelen. De passie laaide dan ook hoog op na al dat wachten. Maar dit lijkt al lang niet meer het geval te zijn.

Nadat het familiefeest is afgelopen gaat het kersverse bruidspaar normaal gezien naar hun eigen feestje in bed. De man doet een poging om zijn echtgenote over de drempel te dragen en dan … gaat ongeveer tweeënvijftig procent van de net getrouwde stellen lekker rustig slapen. Lingeriemerk Bluebella kwam tot dit besluit na een grondig onderzoek. De speciaal aangekochte lingerie geeft dus bij de helft van de koppels weinig resultaat die eerste huwelijksnacht.

De meeste koppels geven aan dat de lange dag vol spanning en alcoholische drankjes het libido niet ten goede komt. Bij het zien van een bed was er vooral een groot verlangen om lekker te gaan slapen. Het opwindende lingerie kwam in de meeste gevallen tijdens de huwelijksreis wel van pas. Als er ook tijdens de huwelijksreis  geen passionele nachten volgden is het geen slecht idee om toch nog eens even bij je levenspartner te polsen of nog alles goed zit.

Hebben jullie de nodige passionele intieme momenten gehad tijdens de huwelijksnacht? Of vielen jullie in elkaars armen in slaap?