Een week lang ongevraagd pikante telefoontjes krijgen?

Marjan Körner (23) uit Wilrijk kreeg het niet meer uitgelegd aan haar vriend.

Een week lang was Marjan niet meer bereikbaar wanneer haar vriend haar probeerde te bellen. Toen hij er ook nog achter kwam dat ze het ene pikante telefoontje na het andere kreeg, wilde hij wel eens weten waar ze allemaal mee bezig was.

Het raadsel werd opgelost toen Proximus had kunnen achterhalen dat een abonnee in Luik van Orange hetzelfde nummer had gekregen. Vorig jaar was Marjan overgeschakeld van Orange naar Proximus. Ze had toen haar 0499-nummer behouden. Uit onderzoek blijkt dat Körner effectief de titularis van het nummer is maar dat Orange het nummer ook had toegewezen aan Quartier Rouge, een website voor escortes. Daarmee was het pikant telefoonverkeer meteen verklaard.

Bij Orange meldde men dat de vergissing technisch mogelijk was, maar hoogst ongebruikelijk. Ze beloofden het meteen op te lossen. Toeval wil dat dit de tweede keer was dat Orange het nummer van Körner had doorgegeven aan iemand uit Luik. Bovendien kwam Orange haar beloften niet na en werd Marjan een week later nog altijd gebeld om haar ‘diensten’ aan te bieden. Het is bekend dat Orange, die goedkope gsm-paketten aanbiedt, onderbemand is en wel vaker professionele fouten maakt.

Voor Marjan Körner eindigt hier haar goede wil. Ze eist excuses en een schadevergoeding.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More