Nog even doorbijten doorheen die lastige examens en onzekere blokperiode en u bent weer klaar voor een zomer vol festivalplezier.

Maar een probleem waarmee elk groot festival kampt is dat kampeerders na hun vertrek heel wat afval achterlaten. Zelfs hun tent. Festivalgangers kijken er wreed tegenop om het ding recht te zetten. Het ding na het festival – en met een zware kater – weer afbreken om mee naar huis te nemen, is er dikwijls helemaal teveel aan. Wel, met de KarTent hoeft u zich minder schuldig te voelen want deze kartonnen tent kan compleet gerecycleerd worden.

De KarTent kunt u naar hartenlust vol kladderen met schunnige boodschappen of gewoonweg een berichtje aan aantrekkelijke mede-kampeerders dat u nog steeds single bent. Dit kartonnen huisje is waterdicht en laat nauwelijks zonlicht door, zodat u kunt uitslapen tot het eerste optreden weer begint.

Voor 70 euro brengt het bedrijf achter KarTent de tent voor u naar het festivalterrein en zetten ze hem voor u op. Ook Belgische festivals komen in aanmerking. Bij overige festivals kunt u de tent zelf meenemen.

1

Image 1 of 5

 

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."