U dacht dat ze zich enkel in Hollywood waagden aan remakes van buitenlandse successen? In India kunnen ze er ook wat van. Bekijk hieronder de poster van de nieuwe Rambo en u begrijpt wat we bedoelen.

Studio Milennium Films verkocht een tijdje terug de rechten van enkele films aan Bollywood. Zo kochten ze in India de rechten van 88 Minutes, Brooklyn’s Finest, 16 Blocks, The Expendables en Rambo. Er werd meteen gestart met een Hindi-remake van de eerste Rambo, First Blood.

Op het filmfestival van Cannes kondigden ze de remake aan met een poster. Fans van Rambo-films moeten zich geen zorgen maken; de poster etaleert nog steeds de nodige machinegeweren, explosies en helikopters. Voor de fans van Sylvester Stallone hebben we minder goed nieuws. Op de poster zien we niet de spieren van Sly maar van India’s rijzende ster: Tiger Shroff.

De nieuwe Rambo zal zijn avonturen beleven in Kashmir. En de vechtmachine is een elitesoldaat van het Indische leger. Volgens de producers zijn de Himalaya en de Indische jungles de perfecte decors voor onze held.

We zullen nog tot het najaar van 2018 moeten wachten voor we het resultaat te zien krijgen van deze toch wel aparte herwerking.