Eerste Skydive Indoor in de Benelux met virtual reality is een feit (video)

Niet iedereen heeft de ballen om uit een vliegtuig te springen. Indoor skydiven is dan ook een sport waar iedereen, zowel jong als oud, de sensatie van een vrije val kan ervaren, zonder de vrees om te pletter te vallen.

In een veilige omgeving, onder begeleiding van gecertificeerde instructeurs en met windsnelheden tot 300 kilometer per uur, voelt u hoe het is om te springen zonder parachute. Het Nederlandse Indoor Skydive Roosendaal doet daar nu nog eens een schepje bovenop.

Zij bieden de meest realistische skydive-ervaring aan die indoor te beleven valt. De combinatie van de virtual reality-bril en de windkracht in de windtunnel prikkelen alle zintuigen. Een complete 4D-vliegervaring dus. Bovendien krijgt u speciale skydive gear aan, zodat het aanvoelt alsof u een echte parachute draagt.  U kiest zelf of u valt boven Dubai, Hawaii of San Diego. Tijdens de val kunt u andere skydivers tegenkomen en genieten van het prachtige uitzicht.

Nu al de meest coole activiteit van 2018?

 

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More