Supporters worden bij de start van de nieuwe voetbalcompetitie niet in het stadion toegelaten, so be it. Kinepolis, de Pro League en Eleven Sports slaan daarom de handen in mekaar en gaan de twee eerste speeldagen live op een groot scherm aanbieden.

Van de wedstrijd genieten kan in een veilige omgeving, want net zoals bij elk bioscoopbezoek is er een maximumcapaciteit en moet je verplicht een mondmasker dragen en je handen ontsmetten bij het binnentreden.

Deze wedstrijden zijn te zien bij Kinepolis: Club Brugge-Charleroi, Antwerp-Moeskroen en Standard Luik-Cercle Brugge op 8 augustus, STVV-AA Gent, Zulte Waregem-Genk, KV Mechelen-Anderlecht, Kortijk vs Waasland-Beveren, OHL-Eupen en Oostende-Beerschot op 9 augustus (eerste speeldag). Voor de tweede speeldag zijn dat: Moeskroen-KV Mechelen op 14 augustus, Genk-OHL, Gent-KV Kortrijk, Sporting Charleroi-KV Oostende op 15 augustus, Cercle Brugge-Antwerp, Beerschot-Zulte Waregem, Eupen-Club Brugge en Anderlecht-STVV op 16 augustus, en tenslotte Waasland-Beveren vs Standard op 17 augustus;

Een ticket kost 9€ en is boekbaar via www.kinepolis.be