Het enige wat ze zal dragen, is een mondmasker.

Elise Van Vlaanderen, de Vlaamse erotiekproducente, deed een opmerkelijke post op haar Twitter: “Vorige account verloren wegens te sexy! Discriminatie in mijn job! Ik daag jullie uit. Haal ik opnieuw mijn 24k volgers ga ik naakt door Antwerpen lopen.”

Wij vroegen ons af welke account waar ze dan wel verloren had, en of ze geen schrik heeft om in te boeien te vliegen tijdens dat naakt door Antwerpen te lopen.

“Ik ben het beu om te zien dat mensen die houden van naakt, iets wat gecreëerd is door de natuur, constant alles opnieuw moeten opbouwen”, zo vertrouwt ze ons toe. Ik ben net mijn Instagram kwijtgeraakt, waar ik al best wat volgers had verzameld. 24.000 namelijk. Dit wegens ‘te sexy’.”

“Ik maak ook adult-movies, en precies daarom ben ik ook voorzichtig met wat ik plaats. Al mijn accounts zijn ook afgeschermd. Je kunt er pas op als je aangeeft dat je 18+ bent. Ik langs mijn kant heb dus alle voorzorgen genomen.”

“Niet alleen Instagram, maar ook Facebook is Roomser dan de paus. Ook daar heb ik regelmatig ‘jail-time’. Social media-platforms zijn enorm preuts geworden. En het erge is, dat ze je account offline halen, zonder enige waarschuwing vooraf, wanneer je al veel volgers hebt, en ze je er dus extra hard mee treffen. Je moest eens weten hoeveel werk en liefde er in mijn films en foto’s zitten. Mensen zien blijkbaar liever hoe dieren mishandeld en levend verbrand worden, dan te genieten van al het moois in het leven. Daarom bedacht ik deze actie.”

“Dat is niet alleen om mezelf, maar ook om mijn collega’s, naaktmodellen enzovoort te steunen. Wij worden verregaand gediscrimineerd in de uitoefening van ons beroep, en we hebben geen enkele vrijheid meer. Zo dwingen ze ons om het via achterpoortjes te gaan doen, wat in deze tijd eigenlijk absoluut niet meer nodig zou mogen zijn.”

“Bij deze roep ik iedereen dus op, om ons beroep massaal te gaan steunen, en te genieten van al het moois, en dat te delen met elkaar. Als ik weer mijn 24.000 volgers haal, ga ik naakt door Antwerpen lopen. En ik zou het tof vinden dat zowel fans als collega’s en iedereen die met hetzelfde probleem te maken heeft, met mij meeloopt in dit vreedzame, naakte protest. Uiteraard mét mondmasker en op gepaste afstand!”

1

Image 1 of 7

 

(Foto’s: Fred Loosen, Jaqueline Verhoef, Elise Van Vlaanderen)

 
 
 
 
 
 
 

Gepubliceerd door Stefan Lambrechts

Optimist en liefhebber van mooie natuur, door wiens aderen ook een beetje benzine stroomt.