Elon Musk vindt paniek om corona dom (video)

Musk wil onze hersenen koppelen aan computers.

Meer dan 100.000 besmettingen, meer dan 3.500 doden en het lijkt erop dat het nog maar net is begonnen. De hele wereld maakt zich op voor een pandemie. Dat heeft uiteraard onmiddellijke gevolgen voor de economie. Grote evenementen gaan niet door, scholen en bedrijven sluiten hun deuren, het toerisme krijgt rake klappen, luchtvaartmaatschappijen vrezen voor hun voortbestaan…

Internationale beurzen – die al voor minder dansen – zijn begonnen aan een duikvlucht. Dat ondervindt ook het bedrijf van Tesla. De aandelen kampen met een scherpe daling. Door de angst voor het coronavirus zou baas Musk – volgens nieuwszender CNBC – 6,74 miljard dollar zijn verloren.

Dan doet een mens al eens een harde uitspraak. Al kan je de vraag stellen of paniek om te sterven dom is of paniek om je centen te verliezen? Misschien moet de wonderboy – die (letterlijk) zijn eigen ruiten inslaat – in het vervolg twee keer nadenken vooraleer hij voor 31 miljoen mensen een domme uitspraak doet op Twitter. 

Misschien bieden zijn nieuwe plannen een oplossing om in de toekomst minder roekeloos te reageren. Musk wil namelijk onze hersenen koppelen aan de computer om ons slimmer en beter te maken. 

Een voorproefje:

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More