Els Ampe roept ‘kerstboomviroloog’ op om ermee te stoppen (video)

Misschien heeft ze daar wel een punt.

Een viroloog is iemand die gespecialiseerd is in virussen en hun eigenschappen. Tijdens pandemieën kunnen ze ook gevraagd worden door de overheid om advies te geven om de pandemie weer in te dijken.

Marc Van Ranst, de viroloog wiens ontslag nog werd gevraagd in 2009 vanwege verregaande onkunde, is inmiddels zo vaak op het nieuws geweest dat het lijkt alsof hij bij momenten de overheid is. Zo gaf hij enkele weken geleden het ‘bevel’ om Antwerpen een tijdlang links te laten liggen, waarna de koekenstad prompt veranderde in een spookstad waar de zelfstandigen één voor één de handdoek in de ring moeten gooien wegens geen inkomsten meer.

Nu wil hij blijkbaar ook de economie aan de kust volledig nekken. Na de rellen die afgelopen weekend in Blankenberge plaatsvonden, riep hij immers op om niet meer naar de kust te trekken – misschien tot eb en vloed afgeschaft zijn?

Els Ampe, die vindt het allemaal wat te ver gaan. Ze roept de ‘kerstboomviroloog’ op om te stoppen met het molesteren van onze economie.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More