Emily Ratajkowski woest omwille van commentaar op deze foto

Emily Ratajkowski is een ranke hinde, dat weten we al wel langer dan vandaag.

Emily Ratajkowski is een wereldberoemd model, maar daarnaast ook maar een gewone meid met een sociaal leven en al.

Onlangs ging Emily met haar allerbeste vriendin naar het strand, en ze deelde daarvan een foto met de wereld. ‘Beach buns’, zo schreef ze daarbij.

De foto kreeg echter onmiddellijk heel wat kritiek, omdat Emily’s vriendin minder slank is dan zijzelf. Een greep uit die kritiek:

“Ik weet niet wat het grappigst is. Dat ze deze foto postte, of het feit dat die aan de linkerkant denkt dat ze even sexy is als Emily Ratajkowski.”

“Slanke meiden zijn zoveel mooier dan dikke vrouwen.”

“Feministen kunnen nooit eens eerlijk zijn. Je hoeft geen mensen te pesten omdat ze die linker niet sexy vinden. Negentig procent van de vrouwen zouden Emily verkiezen. Het is wel wreed van haar om deze foto te posten. Maar hey, niet iedereen is mooi!”

Dat schoot bij Emily Ratajkowski serieus in het verkeerde keelgat. Haar antwoord: “Ik hou van har lichaam. We denken allebei dat ze er prachtig uitziet, en dat dit een mooie foto is, van ons samen.”

En dat ze toch gelijk heeft, zeker? Zolang die vriendin van haar – die overigens Caitlin King heet – zich wel in haar vel voelt, is er toch geen probleem?

Omdat Emily Ratajkowski recent ook nog enkele foto’s van haar nieuwe collectie van ‘Inamorata Swim’ deelde, hebben we die ineens toegevoegd.

2

Image 2 of 8

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More