Er bestaat nu ook een simulator om een PC in elkaar te knutselen (video)

U kan het niet zo gek bedenken of er bestaat wel een simulator voor: straat vegen, het huis stofzuigen, chirurg spelen… zelfs een toiletsimulator.

Nu is er eindelijk voor de gamers een PC Building Simulator. Een computer bouwen is voor hen een passie, maar meestal zijn ze gelimiteerd door een beperkt budget. Dankzij deze simulator kan men eerst virtueel controleren of alle onderdelen compatibel zijn en de performantie eens uittesten. Maar de simulator biedt ook de nodige uitdagingen daar het spel u toelaat PC’s met mankementen te repareren.

In de carrièremodus moet u een reparatiewinkel runnen en problemen van klanten oplossen, in sandboxmodus kunt u naar hartelust zelf ineen knutselen wat u wil. Tijdens het spel krijgt u de nodige tips & tricks zodat het pimpen van een pc geen geheimen meer kent voor u.

Volgende fabrikanten gaven toestemming aan het spel om hun onderdelen te gebruiken: AMD, Arctic, Cooler Master, Corsair, Cryorg, EVGA, Futuremark, Gigabyte, In Win, NZXT, MSI, SilverStone, Raijintek en Team Group. PC Building Simulator is op Steam te krijgen voor een prijs van 19,99 euro. In de toekomst wil de ontwikkelaar onder andere nog ondersteuning voor meerdere grafische kaarten, overklokken en casemodding toevoegen.

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More