“Er is een UFO gecrasht in Antarctica” (foto’s)

Mensen maken verdorie nog niet genoeg brokken: nu komen buitenaardse wezens ook al accidenten doen op onze planeet.

De dames en heren van Secureteam 10 zijn dag en nacht in de weer met het zoeken naar buitenaards leven op aarde. Nu hebben ze toch nog iets gevonden in Antarctica ook zeker! Er ligt daar namelijk een onbekend iets onder de sneeuw, aan de voet van de drieduizend meter hoge berg Mount Paget. Aan het spoor te zien, heeft dat onbekende voorwerp nog eerst ettelijke meters geschoven, alvorens het tot stilstand kwam.

Voor de mensen Secureteam 10 is het zo klaar als bergwater: er is daar een UFO neergestort. De buitenaardse bestuurders hebben het bewustzijn verloren en zijn thans verworden tot diepgevroren aliensticks.

Een plausibele theorie? Wel, het is zeker dat er iets onder de ijslaag van Antarctica verstopt ligt. Misschien is het wel een basis van Mars- of andere buitenaardse mannetjes. Mogelijks kregen zij bezoek van hun soortgenoten, maar viel hun UFO plots zonder brandstof, met de jammerlijke crash als gevolg.

Volgens wetenschappers moeten we het echter niet zo ver gaan zoeken. Er is gewoon een enorme ijspegel van Mount Paget afgebroken, naar beneden geschoven en uiteindelijk tot stilstand gekomen.

Weet u wat het volgens ons ook nog zou kunnen zijn? De kerstman. Die had, afgelopen kerst toen-ie terug naar huis wilde, zo’n ongelooflijk stuk in zijn laarzen dat hij niet eens meer het verschil kende tussen noord en zuid. Tuurlijk kreeg hij zo onder invloed zijn slee ook niet meer veilig aan de grond gezet.

1

Image 1 of 4

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More