Hoe laag kan je vallen?

Wel, volgens ons Tila zeer laag, zelfs tot in de onderwereld. Maar we springen vooruit op de zaken. Eerst een kleine voorstelling van dit bijzonder tenger Vietnamees-Amerikaans schepsel. In 2007 draaide – of dat dacht ze althans – de wereld rond haar kleine poep en dat dankzij het MTV-datingprogramma “A shot at love”. Hier probeerden 16 heteromannen én 16 lesbiennes het hart van de biseksuele Tequila te veroveren. Tequila groeide uit tot een fenomeen, vooral dankzij het internet en social media.

Maar… what goes up, must come down. Tila meldde zich in 2012 bij een afkickkliniek omdat ze verslaafd was aan verdovende middelen. En psychologische problemen had ze ook al.

In 2015 deed Tila Tequila mee aan een andere realityshow: Celebrity Big Brother. Dit was echter van korte duur, want ze werd uit het programma gezet nadat bekend geraakte dat Tila in 2013 verheerlijkende uitspraken over Hitler had gedaan. Haar ‘fortuin’ verdween als sneeuw voor de zon en als alleenstaande moeder moest ze zelfs gaan bedelen bij haar fans omdat ze haar huur én inboedel niet meer kon betalen. Ze zette een GoFundMe-pagina op waar ‘fans van haar werk’ geld op konden storten. Toen dat niets uithaalde probeerde ze een zakcentje bij te verdienen met het uploaden van ‘hot video’s’. Mensen kunnen deze pikante filmpjes zien tegen een kleine vergoeding. 

Tegenwoordig haalt ze nog enkel het nieuws vanwege verwarrende uitspraken die zelfs de grootste samenzweerders de wenkbrauwen doen fronsen. Zo beweert ze dat de maan een hologram is en de aarde plat, dat ze naar Mars is geweest en haar voorouders buitenaardse wezens zijn, dat ze een Russische spion gezonden door Vladimir Poetin is en dat Hillary Clinton eigenlijk een kloon is en de echte Hillary al lang dood is. Daarnaast gelooft ze ook dat ze een engel op aarde is en helende krachten heeft. 

Onder een zielig filmpje waarin ze probeert uit te leggen dat Satan en Lucifer niet dezelfde persoon zijn.

Tja, als we haar zo bezig zien denken we dat Fox Mulder al die tijd toch gelijk had… the truth is out there!

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."