Erotisch schouwspel in gemeentehuis loopt de spui(t)gaten uit (video)

Eindelijk is het raadsel van de lange wachttijden aan het gemeenteloket opgelost. 

We dachten altijd dat de ambtenaren oververmoeid waren door al die lange werkuren te kloppen, maar blijkt dat ze eerder uitgeblust zijn door ’s avonds burgerlijke standjes uit te voeren. Zo is de Nederlandse gemeente Zuidplas in grote verlegenheid gebracht door pikante filmpjes die circuleren en massaal worden gedeeld. 

In het filmpje is te zien hoe op twee verdiepingen van het gemeentehuis vier handhavers aan het handhaveren zijn zoals ze nog nooit gehandhaafd hebben. Jongeren die toevallig op de parkeerplaats stonden, waren volop getuige van deze ‘dossier klassering’ en slaagden erin alles netjes te filmen.

“We nemen dit buitengewoon serieus”, zegt burgemeester Jan Verbeek. “Ik ben geschokt. Seks in het gemeentehuis kan en mag niet.” Of hij is misschien teleurgesteld dat hij geen uitnodiging kreeg, dat kan ook.

 “Hoe kun je buiten nog roepen dat mensen zich aan de 1,5 meter regel moeten houden na dit filmpje? Zo wil je niet in het nieuws komen als gemeente. Ik wil het onderzoek afwachten, maar heb er al wel over nagedacht dat je op de afdeling handhaving ook stagiaires hebt. Hopelijk zijn zij hier niet bij betrokken”, gaat raadslid Frans Klovert verder.

Wie de koppels zijn, of zij inderdaad collega’s zijn en of daadwerkelijk de liefde werd bedreven, laat de gemeente Zuidplas intern en extern onderzoeken. 

Euhm… volgens ons is het intern onderzoek allang afgerond, jongens!

 

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More