En dat heeft haar naar eigen zeggen heel wat extra klanten opgeleverd.

Er zijn zo van die websites waar heel veel pikante amateurfilmpjes te bekijken vallen. Toen een reporter van ‘La Capitale’ aan het surfen was – al dan niet met zijn broek op zijn knieën – schrok hij zich plots een hoge hoed. Hij kwam namelijk een filmpje tegen dat werd opgenomen op een plek die hij heel goed kende: aan het kanaal in Brussel.

Hij ging op onderzoek en wist de vrouw die erin meespeelde te strikken voor een interview. Dat bleek een Belgische escorte te zijn. “Ik heb het bed gedeeld met meer dan 20.000 klanten”, zo vertelde ze aan de Waalse krant.

“Twee mannen vroegen me om te acteren voor de film, en ik zei aanvankelijk ‘neen’. Ik dacht namelijk dat ik er niet genoeg aan zou verdienen. Maar uiteindelijk ging ik toch overstag.” Dat zou haar dan weer extra klanten opgeleverd hebben. Het filmpje dateert inmiddels al van enkele jaren geleden, maar ze zegt dat ze er nog steeds over aangesproken wordt.

“Ik heb nog de goeie tijd meegemaakt”, vertelt ze nog. “Tegenwoordig is er teveel concurrentie van meisjes uit het buitenland.”

(Foto: RR)

Gepubliceerd door Stefan Lambrechts

Optimist en liefhebber van mooie natuur, door wiens aderen ook een beetje benzine stroomt.