Of beter gezegd: de speurders hebben ‘m uit de kast getrokken ‘Eveline’ die onze BV’s in hun blootje zette, is geen vrouw maar een vent die van ‘mooie mannen’ houdt.

Stan, Sean en Peter kregen plots contact met deze bloedmooie dame. En daar werden ze zo geil als een container goede boter van. Het bewijs daarvan stuurden ze door naar de dame, waarvan ze dachten dat die ‘Eveline’ heette.

Maar… Eveline lekte de beelden van de ruige rukkers op het internet. Ook ene Gert Van Mol zag de beelden van de naakte heerschappen passeren, en hij kreeg er terstond een stramme kabouter van. Hij kon het niet nalaten om de beelden op zijn ‘satirische site’ te plaatsen.

Toen ging de bal aan het rollen. De advocaat van Stan Van Samang liet de beelden weer van die ‘satirische’ site verwijderen – nadat de verkeerde bejaarde veroordeeld werd , en er werd een onderzoek gestart. De ‘Eveline’ die de beelden verspreidde, moest en zou gevonden worden.

Wel, het blijkt uiteindelijk geen bloedmooie blondine te zijn. Het parket van Brussel geeft de identiteit vooralsnog niet vrij, maar het zou om een ‘jonge man uit Brussel’ gaan. Hij deed het niet voor het geld, maar wel uit lust. “Het ging mij enkel om de seksuele opwinding. Ik kick op mooie mannen”, zou hij verklaard hebben. Hij zou ook met een identiteitscrisis kampen.

De jongeman mag voorlopig in ‘Hotel den Houten Lepel’ blijven logeren. Een kompaan die ook opgepakt werd, mocht onder voorwaarden weer beschikken.

 
 
 
 

Gepubliceerd door Stefan Lambrechts

Optimist en liefhebber van mooie natuur, door wiens aderen ook een beetje benzine stroomt.