Eind vorige maand deed Dennis Black Magic een eigenaardige oproep van achter Leuvense tralies: hij bood heren en (vooral) dames een niet onaardige som om mee te spelen in een dubbelpikante film.

Vandaag publiceert ‘TvFamily’ een rondvraag die ze deden bij die mensen uit realityseries, of ze zouden willen meespelen in zo’n filmpje in ruil voor 50.000 euro.

Geloof het of niet, maar toevallig kregen we Black Magic – nog steeds achter Leuvense tralies – aan de lijn voor eigenlijk iets helemaal anders, en wij vroegen hem wat hij vond van hun antwoorden.

Giorgio (Temptation Island): “Die 50.000 euro zou goed van pas komen. Als hij me zou vragen om mee te spelen in een adult-film en mijn partner zou toestemming geven, zou ik dat doen.”
Dennis: “Ik vraag je niet om mee te spelen in een adult-film. Die tape maak je zelf. Ik werk enkel met professionele mensen.”

Roger (Temptation Island): “Wow, zou Dennis Black Magic er echt zoveel geld voor over hebben?”
Dennis: “50.000 euro is peanuts, vergeleken met de 2 miljoen die Steve Hirsch destijds betaalde om de tape van Kim Kardashian te mogen publiceren bij zijn bedrijf Vivid Entertainment.

Shelly (Ex On The Beach): “Direct. Ik hou van geld en ben openminded. Enkel geen poep- en plasdingen.”
Dennis: “In een tape die je zelf maakt met een partner die je zelf kiest, doe je zelf wat je wil. Een Patricia Paay-moment gaan we heus niet creëren. Stuur je nummer maar naar de Hulpgevangenis van Leuven.”

Kaat (Love Island): “Is dat een grap?”
Dennis: “Ik heb voor mijn magazine destijds half bekend Vlaanderen naakt voor me gehad. Tanja Dexters, Valerie Debooser, noem maar op. Ik was in 2001 de eerste – en voorlopig ook nog de enige – producer die een film opnam met een kandidate uit Big Brother. Dat was toch ook geen grap?”

Gregory (Tempation Island): “Wanhoopsdaad om nog eens in de belangstelling te komen.”
Dennis: “Ik ben niet diegene die wanhopig op zoek is naar aandacht in een realityshow.”

Bo (Temptation Island): “Ik heb daar teveel zelfrespect voor.”
Dennis: “Als je teveel zelfrespect hebt, dan moet je ook niet aan Temptation Island meedoen. En over zelfrespect gesproken: ik denk dat Kim Kardashian destijds een imperium heeft opgebouwd waarop nu menig meisje jaloers is.”

Gino (Temptation Island): “Dat ga ik niet doen.”
Dennis: “Daar lig ik niet wakker van, want ik heb liever een vrouw die dat doet.”

Jill (Temptation Island): “Ik heb al samengewerkt met Dennis, en hij is een heel aangename man. Onze samenwerking was niet op het gebied van adult-video’s, en dat wil ik zo houden.”
Dennis: “Eerlijk is eerlijk, Jill is één van de weinige kandidaten die iets van haar leven heeft kunnen maken.”

Andrea (Temptation Island): “Ik doe mee om me te amuseren, ik hoef daar geen munt uit te slaan.”
Dennis: “Daar heb ik respect voor.”

Chiara (Ex On The Beach): “Degoutant voorstel!”
Dennis: “Degoutant is: jezelf laten pakken op tv om op social media aandacht te krijgen.”

Gepubliceerd door Stefan Lambrechts

Optimist en liefhebber van mooie natuur, door wiens aderen ook een beetje benzine stroomt.