Gratis en voor niks van jetje geven in een realityprogramma en dat allemaal om een beetje beroemd te worden? Dennis Black Magic vindt dat een beetje belachelijk.

Den Dennis. Hij zit nog in ‘t gevang. En wat doet hij daar? Een boek schrijven, onder andere. En tv kijken. Temptation Island, Ex On The Beach, noem maar op. En hij heeft er zo zijn bedenkingen bij.

In ‘Ex On The Beach’ werd er wel wat gevogeld, en dat is hem ook opgevallen. “In de plaats van jezelf gratis en voor niks te laten pakken in een tv-programma waar onze jeugd spijtig genoeg ook naar kijkt, voor een kwartiertje fame, kan je beter in de voetsporen treden van wereldberoemde realitysterren als Pamela Anderson, Paris Hilton en Kim Kardashian. Ik bied hen alvast 50.000 euro voor de eeuwige roem”, fulmineert hij aan ShowbizzSite.

“Als de Vlaamse mensen van Ex On The Beach écht ballen hebben, dan reageren ze nu. Reageren ze niet, dan bewijzen ze eigenlijk dat ze laag gevallen zijn. Als je echt Instafamous wil zijn, dan doe je gewoon wat Dennis Black Magic net gezegd heeft! Mijn voorkeur gaat uit naar Yasmine uit Hasselt en Harrie, beiden uit ‘Ex On The Beach’.”

Lang hoeft Dennis niet meer te zitten, daar achter Leuvense tralies. En hij heeft al hete plannen gesmeed voor wanneer hij terug vrij is. In december mag Vlaanderen – en bij uitbreiding de rest van de wereld – weten wat die plannen zijn.

Gepubliceerd door Stefan Lambrechts

Optimist en liefhebber van mooie natuur, door wiens aderen ook een beetje benzine stroomt.