Snap je?

In 2018 deed Megan mee met Temptation Island. Samen met Kevin trok ze als koppel naar ginder, maar ze kwam als single weer terug. Ze viel namelijk als een blok voor Joshua, en kon nadien niet meer zwijgen over diens floshua. Dat moet naar ’t schijnt nogal een spel van formaat zijn. 

Kevin zat erbij en keek ernaar, noemde haar eens ‘koekerond’, hing zijn pet over de camera en stak zijn liefdespenseel in een andere honingpot. “Sorry mama” heeft sindsdien een heel andere bijklank.

Of de breuk nu Kevin of Megans fout was, daar spreken we ons niet over uit. Maar wat we wél even willen toelichten: Megan heeft een kathedraal van een lijf. En gelukkig voor ons pakt ze daar nu ook graag mee uit.

Gisterenavond brachten enkele media het nieuwtje dat Megan enkele van die pikante foto’s op haar Instagram gedeeld had. Maar… de fotograaf die de plaatjes schoot, Steven Wolles, is een toffe kerel die niet te beroerd is om af en toe wat foto’s naar onze redactie door te sturen, zodat jullie nog meer van Megans (koeke)rondingen kunnen genieten. 

1

Image 1 of 13

Nog steeds niet genoeg gezien? Voor de volledige reeks moet je HIER zijn.

Gepubliceerd door Stefan Lambrechts

Optimist en liefhebber van mooie natuur, door wiens aderen ook een beetje benzine stroomt.