Zwoel, zwoeler, zwoelst…

Als we aan Cuba denken, denken we naast dikke sigaren, rum en oldtimers en vooral aan een plakkerige, zwoele Salsa met een heerlijke mooie jongedame met de juiste rondingen. Helaas is ons Spaans niet van die juiste orde dat we dan spontaan een conversatie met zo’n knapperd kunnen aanknopen.

Gelukkig zijn er uitzonderingen.  Het Belgisch model met zesentwintig lentes op de teller, Daili Perez, bijvoorbeeld. Zij  werd geboren op Cuba en verruilde op haar negende het exotische eiland van wijlen Fidel Castro voor het Belgische Hasselt van toenmalig burgemeester en ook wijlen Steve Stevaert. Daar werd ze als model gescout en verbleef ze gedurende drie jaar lang in Londen. Momenteel woont ze terug in de hoofdstad van Limburg.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Esquire Nederland (@esquirenl) op

 

Wat ze aan zichzelf het mooiste vindt? ‘Mijn positiviteit. Ik klaag weinig en ben heel dankbaar. Ik heb een mooie jeugd gehad, maar ben wel arm opgegroeid, in een klein huisje. Als kind heb je dat niet door, maar daardoor leer je de echte dingen waarderen.” aldus de knappe hinde in een interview met Esquire. 

Oh ja, wil je als man in de smaak vallen, dan heb je net als haar vooral een groot hart nodig… figuurlijk dan! Ons hart kan niet groot genoeg zijn om deze knapperd in ons midden te sluiten, kijk maar mee…

1

Image 1 of 15

Foto’s: Instagram