Figuurlijk dan…

Want echt kou kan je het in Monaco niet noemen natuurlijk. Maar wat is er gebeurd? Terwijl zijn ravissante lief, Charlotte Siné, wat boodschappen deed, amuseerde Charles Leclerc zich met het spelen van racegames. Meer nog, hij verdient er zelfs nog geld aan. 

Niet omdat hij te weinig verdient, de Monogask mocht afgelopen Ferrari-jaar 10.000.000 euro op zijn bankrekening bijschrijven. Wel om met de opbrengst hiervan het Internationaal Covid-19 Solidariteitsfonds van de Wereldgezondheidsorganisatie WHO te steunen.

 

Dedicated in alles wat hij doet gaat onze held er zo in op, dat hij niet eens doorhad dat zijn eigen lief voor een gesloten deur stond en al 25 minuten lang probeerde te bereiken om binnen te mogen. Er zat voor haar niks anders op om ook een abonnement ter waarde van 5 euro te kopen en online, tussen al zijn fans, een bericht uit te sturen dat hij even de deur moest openen. Als dochter van één van Monaco’s invloedrijkste zakenmannen, zit ze er zelf ook wel warmpjes in en zal ze niet echt wakker liggen van deze extra uitgave.

Wat wij ervan denken? Zo’n bevallige deerne had van ons al lang een sleutel gekregen! 

1

Image 1 of 15


Credits: Instagram