Nope, dat doet-ie geen tweede keer meer.

John Bell is niet de meest snuggere overvaller ter wereld. De 22-jarige Amerikaan wandelde in april van vorig jaar een telefoonwinkel binnen in Houston, richtte zijn vuurwapen op de eigenares en beval haar de kassa te openen. Dat was tegen de zin van de onbevreesde eigenares Katrina Leon, die de andere twee klanten snel naar buiten hielp en de deur langs de buitenkant van de winkel op slot deed.

Probleempje dus voor Bell, die geen enkele weg meer uit kon en de ene paniekaanval na de andere kreeg. “I’m going to jail, bro”, stresste hij nadat hij het deurslot probeerde kapot te schieten. Even later begint hij zelfs te bidden en te smeken. “Please! Please! Please! I’m sorry, please! Help, please!”, roept hij wanhopig. Enkele minuten later valt de politie binnen, arresteren ze de nitwit en mag hij met hen mee naar de gevangenis.

De feiten dateren van 17 april 2017 en op 18 december 2017 kreeg hij te horen dat hij vijf jaar mag gaan brommen. De beelden werden onlangs online gezet. Karma is a bitch, bro.