Er wordt al een tijdje de spot mee gedreven dat DC hun films de afgelopen jaren wat serieuzer en ook duisterder benaderen dan Marvel, al dan niet door toedoen van het enorme succes van de Dark Knight-trilogie.

Op het kleine scherm gaat het er kleurrijker aan toe, denk maar aan series als Supergirl en The Flash. Bij DC’s nieuwste streaming-show Titans gaat het er echter allesbehalve vrolijk aan toe.  Dick Grayson (Brenton Thwaites), ook wel bekend als Robin, staat het meest bekend bij comic-fans als de naïeve sidekick van Batman. 

Maar in deze serie blijkt hij niet schuw te zijn van een beetje bloedvergieten en vertelt hij zijn ongezouten mening over Batman. Ook andere leden van de superheldengroep The Teen Titans duiken op in deze trailer, zoals Raven (Teagan Croft), Starfire (Anna Diop) en Beast Boy (Ryan Potter).

De serie zal enkel te bekijken zijn op de videostreamingdienst van DC Comics: DC Universe. De dienst zal later ook nog andere exclusieve shows gaan presenteren op basis van onder meer Swamp Thing , Young Justice: Outsiders en Harley Quinn.

Het zal nog afwachten zijn of de fanbase groot genoeg is om deze streamingsdienst winstgevend te maken.

 

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."