Fedasil zoekt bedrijf om instructiebordjes voor fitnesstoestellen te vervangen

Een vestiging van Fedasil in Steenokkerzeel is dringend op zoek naar een bedrijf dat de instructiebordjes van de ‘buitenfitnesstoestellen’ kan vervangen (offerteaanvraag 2020 0149).

Het observatie- en oriëntatiecentrum (OOC) van Steenokkerzeel is één van de observatie- en oriëntatiecentra voor niet-begeleide minderjarige vreemdelingen in België. Voor de gym BICO moeten 2 bordjes vervangen worden (‘situp bank’ en ‘bach lift sit ups’, zo staat er te lezen). Voor FLEXCO is het bordje van de ‘step up’ aan vervanging toe. De vervanger van de bordjes moet ook alle bouten van de toestellen voor alle zekerheid nog eens aandraaien. Een ander toestel piept en heeft een beetje smeerolie nodig.

Doorgaans is het logisch welke oefening je met een fitnesstoestel kan uitvoeren, maar we mogen natuurlijk nooit vergeten dat het hier om jongeren gaat die in een andere cultuur opgroeiden. Of de instructiebordjes echt nuttig zijn en gelezen worden (in welke taal?), is misschien een vraag die niet eens gesteld werd.

(Thierry Debels)

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More