Tien dingen die je eigenlijk helemaal niet hoeft te weten, maar die van jou wel een interessantere mens maken.

Veel politici die de komende vier jaar wreed hun nek gaan uitsteken om van de Vivaldi-regering een succes te maken. Daar heeft het volgende insectje geen last van. De trachelophorus giraffa is een keversoort uit Madagaskar en heeft zijn naam te danken aan zijn lange nek. Deze wordt voornamelijk gebruikt om een nest te bouwen en om mee te vechten. 

Beter een lange nek dan een dikke, zeggen wij dan. Als miljonair en zakenman gebruikte miljardair Robert Klark Graham zijn miljoenen om zijn eigen spermabank te openen. Omdat hij eugeneticus was – voorstander van het verbeteren van menselijke genetische eigenschappen- aanvaardde Graham alleen sperma van Nobelprijswinnaars. Zijn spermabank sloot echter na zijn dood in 1997. 

Hij zag ze duidelijk niet vliegen op gebied van goede genen. Trouwens, wist je dat een mens ongeveer 30.000 genen heeft, een worm ongeveer 19.000 en een fruitvlieg plusminus 13.500?

Zou een worm oor hebben naar al deze nutteloze weetjes? De oorworm heeft nochtans een link met een oorwurm, je weet wel dat melodietje, dat dagenlang in het hoofd blijft hangen. Het begrip heeft zijn naam te danken omdat heel vroeger oorwormen gedroogd en vermalen werden als middel tegen doofheid. Later ontstond ten onrechte het volksgeloof dat oorwormen graag in je oor kruipen.

Dat ze maar wegblijven tijdens het handkarren. Gelukkig is hardhorigheid als resultaat van masturbatie een verzonnen fabeltje. Maar als jij denkt dat met je piemeltje spelen iets typisch is voor pubers, heb je het mis. Spaanse onderzoekers ontdekten namelijk dat mannelijke foetussen masturberen in de baarmoeder. Volgens hen ontdekt het kind daar al dat dit plezierig voelt en troostend werkt en kunnen we het in dezelfde categorie plaatsen als duimzuigen en wiegen.

Dat feit krijgt van ons een kleine duim omhoog! De Facebook-duim is wellicht het bekendste symbool van de sociale netwerksite. Toch was de duim niet van in het begin aanwezig op Facebook. Het symbool werd pas in 2010 gelanceerd.

We moeten je natuurlijk niet vertellen dat blauw de hoofdkleur van Facebook is. De reden is dat bedenker Mark Zuckerberg gedeeltelijk kleurenblind is en enkel in het blauwe spectrum voldoende tinten kan onderscheiden.

Zolang hij maar geen 50 Tinten Grijs eens live gaat facetimen in zijn slaapkamer. De erotische roman heeft nog steeds het record van snelst verkopende paperback allertijden op zijn naam staan in het Verenigd Koningrijk. 

Papier verslinden, daar heeft Frank He’s back, bitches Vandenbroucke ook wel een brandje handje van weg. Geef ons toch liever de Erotic Bitches. Maar nog steeds even goede vrienden hé, Frank?

https://www.instagram.com/p/B6tGkmDBZBi/

Dat zit snor. Maar niet meer bij onze geliefde weerman Frank Deboosere. In 1994 werd hij nochtans door de Snorrenclub Antwerpen tot ‘Snor van het Jaar’ verkozen. Daar drinken we eentje op in Willy’s Moustache.

 
 

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."