Tien dingen die je eigenlijk helemaal niet hoeft te weten, maar die van jou wel een interessantere mens maken.

De bestaande Tesla-modellen zijn de Model S, 3, X en Y. SEXY dus, maar dan met een 3 in plaats van een ‘E’. Waarom? Omdat Ford de merknaam Model E al in handen heeft en dreigde met een rechtszaak als Tesla dezelfde naam zou gebruiken.

Zanger Prince zal altijd de enige en ware Sexy Motherf*cker blijven. In 1989 kwam hij met de single The Scandalous Sex Suite, waarop volop gekreun en gehijg te horen was, afkomstig van onder meer actrice Kim Basinger. Naar verluidt zijn de geluiden opgenomen tijdens het gestoei van de twee.

https://www.youtube.com/watch?v=r7JPpfNxECE

Kim Basinger was hot in de jaren tachtig. Haar bekendste rol zal altijd die van fotografe Vicky Vale blijven in de Batman-versie van Tim Burton uit 1989.  Maar wist je dat ze ook eens de rol heeft vertolkt van de meest sexy buitenaardse MILF ooit? Dat deed ze in de film My Stepmother Is An Alien. Het originele script zou het heel buitenaardse stiefmoederlijk gedoe beschouwen als een donker verhaal en metafoor voor kindmisbruik, maar de studio besliste om er een komedie van te maken.

Wie aan aliens denkt, denkt meteen aan onze Belgische regering UFO’s. Op het einde van de Tweede Wereldoorlog zagen gevechtspiloten boven Duitsland vreemde lichtbollen die hun vliegtuigen een tijdje leken te volgen, om dan plotsklaps te verdwijnen. Een verklaring voor het fenomeen werd nooit gevonden, maar de lichtverschijnselen stonden al snel bekend als foo fighters.

Foo Fighters-frontman en voormalig Nirvana-drummer Dave Grohl gaf onlangs in een interview toe dat hij 25 jaar na de dood van Kurt Cobain, nog altijd worstelt met de muziek van Nirvana en sindsdien ook nooit meer een album van zijn ex-groep heeft beluistert.

Nirvana is een belangrijk begrip in het boeddhisme en verwijst naar de hoogste staat die door de mens bereikt kan worden, en waardoor heiligheid behaald wordt. Het betekent letterlijk: uitgeblust, onbeweeglijk. Zet trouwens een Boeddhabeeldje nooit op de grond, dit is een onrespectvol teken en zorg ook altijd dat je Boeddhabeeld met zijn gezicht naar de deur staat. Al betwijfelen of het volgende beeld in je living past. Het grootste Boeddhabeeld is maar liefst 128 meter hoog, staat in Thailand en wordt de Grote Boeddha van Lushan’ genoemd.

Toch moet het de duimen leggen tegen het ‘Standbeeld van eenheid’. Met zijn 182 meter is het het hoogste standbeeld ter wereld. Het beeld is een eerbetoon aan Sardar Vallabhbhai Patel, een held van de Indiase vrijheidsstrijd en de eerste vicepremier van het land. Hij stond bekend als de ’IJzeren man van India’, omdat hij alle prinselijke staten ging overtuigen om tot de Indiase unie toe te treden, nadat die in 1947 onafhankelijk werd van de Britse heerschappij.

Indische mannen gaan veel minder van bil dan mannen uit elk ander land van de wereld, zo blijkt uit een rondvraag van Men’s Health Magazine. Indische vrouwen bleken in een gans leven gemiddeld twee bedpartners te hebben, terwijl mannen strandden op drie. De reden? Veel Indiërs hebben niet genoeg privacy om zoveel seks te hebben als ze willen, omdat ze samenleven met hun families in kleine woonsten.

Misschien dat ze maar eens lessen moeten gaan volgen bij adultster Annabel Chung uit Singapore. Zij verbrak in 1995 het wereldrecord toen ze 251 sekshandelingen uitvoerde met 70 mannen over een periode van 10 uur. Haar seksavontuur werd bovendien vastgelegd op camera voor de documentaire ‘The World’s Biggest Gang Bang’.

Een kleine hoeveelheid van de ruis die je ziet op ‘dode’ tv-kanalen op oude tv-toestellen is overgebleven straling, afkomstig van de Big Bang.

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."