Lena van Ex on the Beach Double Dutch is één van de meest besproken kandidaten van het programma. omdat ze nu eenmaal niet op haar mondje is gevallen.

Als jongste deelneemster ruilt de negentienjarige studente de heren in als warme worstenbroodjes. Ze is afkomstig uit Leeuwarden en heeft Russische, Armeense en Vietnamese roots. Als haar iets niet zint, dan vertelt ze dat gewoon met haar vurige karakter, tot ergernis van de andere deelnemers.

“Ik houd wel een beetje van drama. Ik zie er lief en onschuldig uit maar: don’t piss me off!” zo waarschuwde ze al. Daarnaast omschrijft ze zich als gek en denkt ze vaak pas na over dingen nadat ze die al gedaan heeft. 

Vooral door uitspraken als “Ik heb eigenlijk overal seks. In de sportschool, op mijn school, in auto’s, in de sauna trouwens… Ik hou gewoon van seks. Heel erg eigenlijk”, heeft ze zichzelf ferm in de kijker gezet.

Ondertussen profiteert ze volop van haar 15 minutes seconds of fame. Zo kreeg ze eerder een rol in de videoclip van Bizzey en Kraantje Pappie, en de volgers zagen haar op Instagram al eens wat rappen.

Maar ondertussen is de tijd rijp voor het echte werk bracht Lena haar eigen track uit, genaamd: fouilleren. Uiteraard hoort er ook een spraakmakende clip. Waar zijn die handjes? Hier blijkbaar.

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."