Hij doet dat eigenlijk best wel goed.

Een tijdje geleden riep Marc Van Ranst op, om ‘nu even niet’ naar Antwerpen te komen. De reden? In Borgerhout was er in een bepaalde gemeenschap een heuse corona-uitbraak, en daarom vond president Van Ranst het nodig om de ganse Antwerpse economie lam te leggen.

Voor het corona-virus hoef je eigenlijk geen schrik te hebben in de koekenstad. De laatste tijd is de kans groter dat je er een granaat tegen je smikkel gesmeten krijgt, dan dat je er het coronavirus oploopt.

Waar die granaten vandaan komen? Er zijn Marokkaanse clans die elkander bestrijden. Heeft iets met drugs te maken. Wellicht hebben de daders telkens zelf ook iets gesmoord of gesnoven. Er worden namelijk geregeld per abuis de verkeerde gevels beschoten, of bekogeld met granaten.

Hoe dan ook: Filip De Winter is Granaatwerpen – stad aan de Schelde – zo beu als koude brokkenpap. Hij maakte een filmpje om het probleem aan te kaarten.

Nu maakt de Vlaams Belang-man wel meer filmpjes, maar check zijn nieuwe stijl. Lederen jas, stoppelbaard, die manier van praten: ‘t is toch helemaal Paul Jambers?

Gepubliceerd door Stefan Lambrechts

Optimist en liefhebber van mooie natuur, door wiens aderen ook een beetje benzine stroomt.