Filmpje doet vermoeden dat Borat-sequel op komst is (video)

Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan was een glorieus succes in 2006.

Acteur Sacha Baron Cohen kroop in de huid van zijn meest succesvolle typetje ooit: de uitbundige besnorde Borat Sagdiyev, die zich in zeer politiek incorrecte situaties wist te werken. Een verslaggever met een hilarisch accent die zijn vaderland Kazachstan als een vrouwonvriendelijk, paardenpis drinkend volk afschilderde en er geen graten in zag om naakt met zijn tweehonderd kilo dikke producer te worstelen.

Filmrecensenten omschreven toen al de film als racistisch, antisemitisch, smakeloos en politiek incorrect. En dat was 14 jaar geleden. Toen stond Twitter pas in zijn kinderschoenen en was er nog geen sprake van een leger schuimbekkende moraalridders, op zoek naar elke scheet om aanstoot aan te kunnen nemen.

Want wie wil er nog een pikante komedie maken als online watjes tegenwoordig al een dosis therapie nodig hebben na het bekijken van Kindergarten Cop, Paw Patrol of een Star Wars actrice met een eigen mening?

Sacha Baron Cohen dus. Want zijn laatste typetjes waren geen echte hoogvliegers aan de box office, denk maar Hugo en The Dictator.

Een chauffeur in L.A. slaagde erin Cohen op beeld vast te leggen als de stuntelige Kazak. Een officiële bevestiging is er nog niet voor een eventuele sequel, dus het kan hier ook gaan om een eenmalige sketch. 

“Please, come and see my film. If it not success, I will be execute.”

Tijd zal het uitwijzen.

 
 
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More