Bijna een miljoen weergaven en een duizendtal reacties na het posten van een welbepaald filmpje.

Niet slecht voor deze Russische babe die zestien jaar geleden de tennisvelden nog onveilig maakte. Ondanks het feit dat ze in 2000 de nummer acht van de wereld was, heeft ze in het enkelspel nooit een toernooi gewonnen op professioneel niveau. In 1998 was ze nog het dichts bij toernooiwinst toen ze in de finale stond in het toernooi van Miami tegen Venus Williams.

Maar wat ze wel moeiteloos gewonnen had, waren de vele harten van mannelijke fans. Ze verscheen in verschillende mannenbladen zoals Maxim en The Sports Illustrated Swimsuit IssueFHM bombardeerde haar in 2002 tot de Sexiest Women in the World. Dat was ook niet Enrique Iglesias ontgaan en hij liet haar opdraven in 2001 in de clip Escape. In dat zelfde jaar begon ze ook te daten met hem.

Twee jaar geleden kregen ze samen de tweeling Lucy en Nicholas. Ondertussen showt de 37-jarige blondine op de social media maar al te graag haar afgetrainde lichaam. Iets te afgetraind, volgens de mening van vele fans. In een kort clipje op Instagram waarin ze even danst in bikini en met hoge hakken aan, krijgt ze de wind van voren. Wind die haar graatmagere lichaam zo omver kan blazen, blijkt uit de vele reacties.

“Waarom ben je zo mager. Ben je wel ok?”  “Wat is er gebeurd met je ooit zo atletisch en gespierde lijf?” en de lijst gaat zo wel een tijdje verder. Gelukkig zijn er ook velen die het voor haar opnemen: “Zij die hier kritiek op hebben, weet dan dat ze misschien wel helemaal niet zo wil zijn. Ik ben ook een moeder en geef borstvoeding, wel: dat laat je niet toe gewicht te winnen. Stop dus met die kritiek en kijk eerst in de eigen spiegel vooraleer anderen lastig te vallen.”.

Ach, in onze ogen scoort miss Kournikova nog steeds een dikke ace.

https://www.instagram.com/p/BviGgGbA5FY/

https://www.instagram.com/p/BtZPhITAWys/

https://www.instagram.com/p/BrvF3LDFqsH/

https://www.instagram.com/p/BiU19IiBZmL/

https://www.instagram.com/p/Bh33JmchdQ7/

https://www.instagram.com/p/BX52KSagaoG/

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."