‘Geen werk en buiten de schijnwerpers, wat wil je nog meer.’

Aan de westkust van de VS is nog niet alles op slot en verboden. De praktijk van plastisch chirurg Terry Dubrow – bekend van het reality-programma ‘Botched’ – is niet alleen de absolute top in zijn branche, maar bovendien ook nog niet gesloten.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Such subtle energy #Botched

Een bericht gedeeld door Botched (@botchedtv) op


Al dagen wordt hij platgebeld door filmsterren en andere beroemdheden om aan hun gezicht en hun lijf te laten sleutelen. “Ze zitten momenteel werkloos thuis en willen, als er weer werk aan de winkel is, weer netjes voor de camera’s kunnen staan”, aldus Dubrow. Omdat ze niet buiten komen, beschouwen ze dat als het ideale moment om zich wat te laten verjongen. Geen poes die het ziet!

Maar Dubrow zegt resoluut ‘nee’. “Wat botox en fillers is wat mij betreft best, maar in je lichaam laten snijden, raad ik iedereen af”, aldus de sterrendokter. “Na ingrijpende operaties kunnen complicaties optreden en in ziekenhuizen is geen capaciteit om dat op te lossen.”

Hij wil niet zeggen om wie het gaat, maar er loopt in Hollywood bijna geen enkele ster rond die niet onder het cosmetische mes is geweest. De mensen die hij aan de lijn had, boden grote sommen geld om zich toch te kunnen laten verbouwen, maar het blijft ‘nee’.

Het coronavirus is aan een opmars begonnen in de VS. In drie dagen verdubbelde het aantal coronapatiënten tot ruim 6.300.