Strakker en knapper wordt het vandaag niet…

We moesten twee keer opnieuw lezen… Shontina Rose? Het klonk als een ‘schot in de roos’ en dat was het in feite ook. Cupido kon zijn pijlen echt niet beter richten want na één foto op ons af te schieten, stonden we in vuur en vlam. De geboren en getogen in Australië half Britse strakke fitgirl met jawel, een heerlijk ‘Down Under’ accent is dan ook een lust om naar te kijken.

Een figuur waar 99,9% van de vrouwen stikjaloers op zijn en een lachend snoetje om van te smelten zorgden ervoor dat ze de laatste zeven jaar van haar leven, gelijklopend aan haar modellencarrière, woonde in Londen, Milaan, Hong Kong waar ze de ene na andere shoot en catwalk onveilig maakte.

Hoe ze zo strak blijft? Veelvuldig sporten en letten op haar eten. En wens je je lief hetzelfde figuur toe, dan moet je (of ze) maar eens gaan kijken naar haar verschillende eBooks, waaronder ‘My 28 Day Fitness and Health Regime’, waarmee je op 28 dagen tijd een figuur om van te duizelen krijgt.  En dat figuur… dat ziet er zo uit.

1

Image 1 of 21

Credits: Instagram