Fitnessen wordt opnieuw toegestaan in de provincie Antwerpen. Elke club dient wel toonbaar en zichtbaar de correcte informatie met betrekking tot de oppervlakte van de zaak te afficheren, evenals het aantal sporters dat aanwezig mag zijn conform de bepalingen van het protocol.

De verantwoordelijke van het fitnesscentrum moet ten alle tijde kunnen aantonen hoeveel sporters er in de zaak aanwezig zijn. Fitnesscentra die de regels overtreden, worden gesloten.

De versoepeling geldt ook voor de meest getroffen zone, bestaande uit Aartselaar, Antwerpen, Boechout, Boom, Borsbeek, Brasschaat, Edegem, Hemiksem, Hove, Kapellen, Kontich, Lint, Mortsel, Niel, Ranst, Rumst, Stabroek, Schelle, Schoten, Wijnegem, Wommelgem en Zwijndrecht, maar daar zijn de voorwaarden nog strenger.

En ook voor de kids gelden er nieuwe maatregelen. Zo wordt sporten in georganiseerd verband toegestaan voor kinderen onder de 12 jaar, mits het volgen van enkele voorwaarden. Ook jongeren van 12 tot 18 jaar mogen sporten, maar daar zijn strengere voorwaarden aan verbonden.