Steengoede albums, uitverkochte tournees, loepzuivere autotune-vrije zangstem, een schouw vol prijzen en bomvolle concertzalen.

Adele heeft het allemaal. Geen wonder dat ze een vermogen heeft van 103 miljoen euro. Met zoveel centjes op de bank, kan je weleens een persoonlijke diëtiste en trainer inhuren, die je waarschuwt dat elk pondje door het mondje gaat. Niet dat wij de Britse zangeres in de zwaarlijvige categorie plaatsen, integendeel zelfs. 

Maar miss Adele herself was van mening dat er gerust wat opgestapeld wintervet mocht verdwijnen.  “Vroeger huilde ik, nu zweet ik”, schrijft ze grappend bij een foto die ze deelde op Instagram. Waarmee ze uiteraard verwijst naar de vele uren die ze doorbrengt. “Wauw, je ziet er fantastisch uit! Niet dat je vroeger al geen prachtige vrouw was, maar je straalt”, schrijven haar fans bij het plaatje.

Diezelfde fans stellen zich echter vragen bij de volgende foto. Tijdens de feestdagen deelde Adele een foto in een prachtige jurk samen met de groene Grinch. “Bedankt dat je op mijn feest kwam en dat we ons allemaal kind voelde. Fijne kerstdagen iedereen”, aldus de zangeres.

Volgers konden bijna niet geloven dat de vrouw op de foto Adele is. “Wie is dit? Waar is Adele?”, schrijft iemand. En ook: “Ze ziet er niet meer uit als Adele.”

First world problems, zeggen wij dan. Zolang ze maar nummers blijft opnemen met kippenvel-momentjes, kan het ons een dikke noch een dunne reet schelen hoe ze eruit ziet.

https://www.instagram.com/p/B6bUG27gnWs/

https://www.instagram.com/p/B65pAOSpXLz/

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."