Potvercafeïnevrijekoffie, we worden oud. 

De debuutsingle Baby One More Time die toenmalig tienerzangeresje Britney Spears wereldberoemd maakte is ondertussen al 22 jaar oud. Het leek als de dag van gisteren dat we een verveelde Britney in de clip zagen, al wachtend op de schoolbel om uiteindelijk in een typisch Amerikaans schoolpakje de hormonen van miljoenen tienerjongens op stang te jagen.

Negen miljoen singles werden er uiteindelijk van verkocht, een succes dat miss Spears nooit of te nimmer nog zou evenaren. Een gestolen kindertijd, familieproblemen, een zware depressie, kopje kaal scheren, turbulent liefdesleven, gekke klonen,  constante negativiteit in de media,…volgde nadien voor het popsterretje.

Tijd heelt gelukkig alles en het stalken van de paparazzi is ondertussen flink wat geminderd. Haar mentale gezondheid zit goed en ook fysiek ziet ze er fantastisch uit. Dankzij een gezond dieet en voldoende dagelijkse beweging.

Zoals zweterige dansroutines volledig uit de duim gezogen, die ze maar al te graag met de fans deelt. Soms zijn ze wat hit & miss, zoals onderstaande video aantoont. Op een leeftijd van bijna 40 jaar loopt natuurlijk niet alles zo gesmeerd als twee decennia geleden, maar wie doet het haar na? 

 
 

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."