De ‘after-Temptation’ is eigenlijk spannender dan het programma zelve.

‘t Is gedaan tussen Temptation-koppel Rodanya en Morgan: dat wisten we al. Volgens Rodayna deed het koppel mee omdat Morgan een notoire vreemdganger was. Maar het was Rodanya zelf die niet braaf bleef. In Temptation Island kwam het niet verder dan een beetje tongen met verleider Danicio, maar eens terug in Nederland liet Rodanya de verleider in haar honingpotje roeren. ‘Allemaal leugens’, zo opperde de krullenbol eerst nog, tot er keihard bewijs kwam bovendrijven en ze niks anders kon dan toegeven.

Morgan bleef intussen niet bij de pakken zitten. Hij zou eerst nog een kortstondige affaire gehad hebben met Milou, die inmiddels opnieuw een setje vormt met Heikki. Daarna stak hij niet onder stoelen of banken dat hij ‘iets’ had met Ex On The Beach-kandidate Jamy.

Volgens een jongedame die vlakbij Morgan woont, is het echter serieus tussen de twee. “Ik had ze al samen uit Morgan zijn huis zien komen, maar vandaag kwamen ze samen uit een trouwwinkel”, klinkt het. “Ik dacht eerst dat ik aan het dromen was, maar toen Morgan onverwachts telefoon kreeg en oppakte met ‘Hallo, met Morgan’, wist ik zeker dat hij het was. Dat die twee in een relatie zitten, wist ik al langer, maar dat ze nu al gaan trouwen… WOW.”

Enfin, dit is dus Jamy:

1

Image 1 of 2

Gepubliceerd door Stefan Lambrechts

Optimist en liefhebber van mooie natuur, door wiens aderen ook een beetje benzine stroomt.