Wanneer we het over gamen hebben, denken we meteen aan een console met controllers.

Nochtans bestaat er nog steeds een heel legioen pc-gamers die niets anders willen dan spelen met de muis en toetsenbord. Dankzij de Couchmaster kunnen ook zij lekker languit in de zetel liggen. De Couchmaster bestaat al jaren, maar is qua looks een beetje mee geëvolueerd met de huidige generatie van pc’s. Namelijk moderner, hipper en stijlvoller.

De basis is daarentegen altijd hetzelfde gebleven: twee steunkussens links en rechts met daar bovenop een werkoppervlak – of beter game-oppervlak eigenlijk. Aan de linkerkant je keyboard en de rechterkant de muis, of andersom als je linkshandig bent. De Couchmaster heeft vier usb-poorten en ook bekerhouders zodat je niet uitdroogt tijdens het gamen.

Er worden drie polssteunen meegeleverd. De kabels worden weggewerkt in het werkoppervlak en uiteindelijk loopt er een kabel van de Couchmaster naar de PC toe. Met zijn afmetingen van 60cm diep, 85cm breed en 22cm hoog neemt deze veel ruimte op de bank in beslag, dus best even met de vriendin overleggen.

Voor 130 euro is het hebbeding al online te bestellen online, dus je hoeft er zelfs je zetel niet voor uit.

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."