Wie zinnens was een dubbelpikant feestje te organiseren, moet dus nog even wachten.

Hoe minder we ons onder de mensen begeven, hoe minder kans om het coronavirus op te lopen en/ of te verspreiden. Daarom dat er opgeroepen wordt dat wie van thuis kàn werken, dat best ook doet.

De meisjes van plezier, die werken ook weleens ‘van thuis’. Daar ontvangen ze namelijk hun klanten, wat wel tot overdracht van het virus kan leiden. Zo’n meisje van plezier heeft namelijk nogal wat lichamelijk contact. Daarom werd door Violett eveneens een ‘coronafiche’ voor deze dames opgesteld, met praktische tips.

“We weten dat sekswerk voor velen in de sector de enige bron van inkomsten is”, klinkt het. “Toch kunnen we niet anders dan lichamelijk contact sterk af te raden. Elk lichamelijk contact draagt bij aan de verspreiding van het coronavirus. Je weet niet of iemand besmet is omdat het virus niet altijd symptomen geeft. En als je niet weet dat je besmet bent, kan je het virus toch wel overdragen op een klant, of een klant op jou.”

Dames die uit financiële noodzaak toch klanten moeten ontvangen, die worden aangeraden om in deze corona-tijden niet te zoenen, en geregeld de handen te wassen. Er wordt hen ook aangeraden om klanten die hoesten of er ziekjes uitzien, te weigeren.

Tot slot nog dit: “In België zijn alle café’s, discotheken en restaurants gesloten. Alle activiteiten waarbij mensen samen aanwezig zijn, worden geannuleerd. Dat wil zeggen dat seksfeestjes, gangbangs e.a. verboden zijn tot en met 3 april.”

Gepubliceerd door Stefan Lambrechts

Optimist en liefhebber van mooie natuur, door wiens aderen ook een beetje benzine stroomt.